Om

Novapart tilbyder freelance tegneassistance til rådgivende ingeniører, entreprenører og arkitekter indenfor byggebranchen. Jeg har mange års erfaring fra ansættelse hos rådgivende ingeniører, arkitekter og underleverandører indenfor byggebranchen. Det er netop derfor jeg kender alt til dagligdagens udfordringer, når vi har med styring af byggeprojekter at gøre. Tidsplaner der skrider, projekter der bliver handlingslammet på grund af fravær, processer der rammes af uforudsigelige regler eller ændringer i byggeprojektet, det er blot et udpluk af hvilke udfordringer der kan opstå.
Jeg tilbyder derfor på freelance basis at indgå i teamet som ekstern sparringspartner. Det giver jer en række fordele at hyre en tidsbegrænset ressource som mig – der vil bidrage med engagement og helhjertet håndtering af tegneopgaverne. Vi aftaler en fast aftalt timepris – og jeg koster jer ingen udgifter til sociale ydelser.

Vil du vide mere?
Når jeg er hyret til et projekt, er mit mål, at jeg skal være flyvende indenfor en time. Det at være freelance teknisk designer, byder mig gode faglige udfordringer og det er netop denne variation der gør, at jeg altid er parat til, at se tingene med friske øjne og være topmotiveret til hver opgave. Hos mig er en aftale en aftale. Du vil opleve, at jeg tager ejerskab, har en god portion humor, tænker i helheder og er en løsningsorienteret teamplayer.

I samarbejdet byder jeg ind med stor respekt for projektet og bidrager med en positiv indstilling til, at få tingene til, at gå op i en højere enhed. Jeg er uddannet produktions teknolog, men byggebranchen trak i mig, og med ansættelse i tværfaglige firmaer indenfor byggebranchen, har det givet mig en bred viden. Ydermere en stærk ballast i forhold til kommunikation og samspil med andre mennesker.

Kort fortalt får du en stabil og effektiv samarbejdspartner der byder ind med følgende:
• Tekniske tegninger på højt niveau i Archicad samt AutoCAD
• Gode samarbejdsevner
• Stabilitet, stuktur og ihærdighed